Nejnovější recenze ze sekce Samoopalovací přípravky
Sosu by Suzanne Jackson samoopalovací mlha Dripping Gold Wonder Water Coconut Kokos Medium/Dark 100 ml
- snadné použití a cca za 4 hodiny, obličej jako od moře
Zakoupeno na základě recenzi, nelituji, úžasná voda která nepáchne , nelepí, používání velmi jednoduché, jen doporučuji zakoupit i štětec pro snadnější nanášení .Plesová sezóna může začit :o)
Sosu by Suzanne Jackson samoopalovací krém Medium/Dark Dripping Gold Glowing Steady (Gradual Tan) 200 ml
- neparfemovaný, skvělý pro lidi s citlivou pletí
- krásné postupné opálení
- ráda ho používám na samoopalování obličeje
- hutný a hydratační, není potřeba pod něj používat krém
- vydrží opravdu dlouho
- krásná přirozená barva
- výborně se roztírá a neflekatí
Marta
Přidáno: 16. listopadu 2024
(naposledy upraveno 19. listopadu 2024)
Zakoupeno v Beauty Manifesto
- Funguje přesně podle očekávání.
- Zatím žádná. Produkt mám krátce.
super mléko,
Garnier Ambre Solaire Natural Bronzer Self-Tan Face Drops samoopalovací kapky na obličej 30 ml unisex
Nemohu hodnotit, zatím jsem neměla možnost vyzvednout a vyzkoušet zboží pro záměnu místa dodání, které mi naprosto nevyhovuje.
- dobře se zoztírá a není moc intenzivní, nebarví do oranžova
- dost vysušuje pokožku
Výhoda produktu je, že se dobře roztírá.
- pokožka po nanesení prakticky beze změny
- podle mě je spíše běžné tělové mléko, rozhodně bych neklasifikovala jako samoopalovací
Krásné opálení, pěna se hezky nanáší a nedělá fleky. Opravdu top produkt. Doporučuji.
- Pozvolné hnědnutí,příjemné k pokožce,nebarví oblečení.
Žádná.
dobrý poměr cena/kvalita
snadno se nanáší
- Zatím jsem použila jednou.
Jsem s ním maximálně spokojená. Používám v létě po dovolené na prodloužení efektu opálení. Dělá úžasný odstín a krásnou barvičku. Ale pozor, jako každý tónovací krém barví světlé oblečení.
Tento samoopalovací krém je nejlepší ,vyzkoušela jsem jich dost,a tento mě vyhovuje nejlépe
Snadná aplikace a přirozený tón kůže
- Tento samoopalovák skoro nekryje. Vyhozené peníze!
samoopalovací mléko používám přes léto již několik na nohy, protože mám problémy s rozšířenými žilkami, mléko se dobře roztírá, trochu špiní, ale minimálně, příjemně voní, barva opálení záleží, jak často se mléko používám ,mě stačí jednou za dva nebo za tři dny
- dobrá roztíratelnost, nejsou čmouhy