Nejnovější recenze ze sekce Samoopalovací přípravky
- Přírodní složení
- Česká značka
- Výsledek
- Konzistence
- Vůně
Parkrát jsem již použila - skvěle se roztírá, výsledek je přirozený, trvání opálení zatím nemohu hodnotit. Bude mým favoritem i nadále.
Perfektně opálená pleť bez fleků.
- Ihned velmi tmavé opálení, zvlášť když člověk někam chce jít.
- Pěna je tmavá, tak víte kde jste natřeli
- Dlouho vydrží, nedělá fleky a šmouhy a je to jak pravé opálení
- Musí se oprchovat, část té tmavé se smyje právě díky tomu jak tmavá ta pěna byla.
Za mě TOP spolu s udrzovačem opálení.
Používám několik let, pěkně se rozstírá bezva
Velmi dobrý doporučuji.
- nebarví prádlo
produkt jsem pouzila zatim jednou,pokozka po samoopalovacim mleku je nic moc,musi se pouzit 2-3 krat,po te je vysledek viditelne lepsi.
- neškodí pleti jako sluníčko
Po použití příjemně opálená pleť bez fleků. Na nanesení jsem použila k tomu určenou rukavici
Olej nanáším co 4 dny, po druhé aplikaci už je pokožka krásně zlatavá a nekutečně hebká.
Dobře se roztírá, nenechává fleky a výsledek je již za pár hodin a vydrží velmi dlouho stále rovnoměrně "opálení".
- Jemná bronzová barva - super
Pěkně voní,po kytkách,co je
důležité,nedělá fleky,má krásnou zlatavou barvu.
Není to výrazné opálení,jen takový pěkný nádech,ale
to jsem přesně chtěla.
Splnil mé očekávání.
S tímto výrobkem,jsem spokojená,po pár dnech mazání,
má už kůže pěknou barvu.
Kdo očekává,že bude moc opálený,tak pro něj toto
mléko není. Samoopalovací přípravky nepoužívám,vyhovuje mi právě postupné opálení.
Takže můžu jen doporučit.
- Když se dobře natře, okamžitý efekt opálení
- po nanesení hezky voní, ale po chvíli začne smrdět tou typickou samoopalovací "vůní".
- Pokud nenanesete rukavicí, z dlaní se dostává velmi těžko, ale jakmile po chvíli nanesní (i po hodině) na sebe cáknete trochu vody (děti) okamžitě jsou vidět cestičky po kapkách.
- smrdí - hrozně
- není to hezká barva a dělá fleky
- musí se natírat rychle, jinak hned zasychá a nerovnoměrnost je vidět okamžitě
Absolutně nejhorší samoopalovák, co jsem kdy zkoušela. Nedoporučuju
- Pěkná barva
- Málo smrdí
- Jemně tonuje
- mám již zkušenost z dřívější doby, splňuje očekávání
Efekt stejnoměrného opálení.
- Již po prvním použití jsou vidět účinky opálení, produkt se jednoduše nanáší pomocí vatového tampónku kterým bylo použití doporučeno, všeobecně na pleť zatím nemohu posoudit jaký mam další vliv, efekt ale zatím jsem s produktem spokojená.. :)
- Opravdu výborný samoopalovací krém, Nevytváří fleky.. Super.
Collistar Abbronzatura Senza Sole samoopalovací koncentrát na pleť (Face Magic Drops, Self Tanning Concentrate) 30 ml
Vše, co popisuje výrobce, je pravda. Na očištěnou pleť nanesete večer pár kapek přípravku a ráno máte pleť "opálenou". Stačí oživovat 1x za 2-3 dny. jen je třeba dobře sérum rozetřít. Určitě doporučuji. Výhodou je, že dlouho vydrží.
Zobrazuji 301 - 320 ze 500 recenzí « Předchozí 1...14 15 [ 16 ] 17 18...25 Další »