Nejnovější recenze ze sekce Samoopalovací přípravky
- Nebarví ruce
- Nevysusuje kůži
Vyzkousela jsem už různé samoopalovaci krémy, ale stále jsem se bránila nějakým bio
Nedělá fleky.
Da se snadno umýt.
Spokojenost
- používám dlouho je uzasnej
- Super skvělý
- Hned jde vidět opaleni
- Jednoduché nanášení
- Nedělá fleky
- Levný samoopalovací krém vzhledem k množství, oproti dražším výrobkům, splňuje, co od něj očekávám. Pěkně opálí, stejná kvalita jako Vichy.
Darek, ale podle odezvy skvely.
Za mě bohužel tento produkt ne.Je pravda,že lehoučké opálení tam je a dokonce nedělá ani fleky.To je sice všechno pravda.Ale: vydrží Vám to do prvního čištění obličeje.Takže do večera.Na běžné používání to rozhodně není.Snad příležitostně.
- Dobrý produkt
- Nemusí se po aplikaci omývat. V kombinaci s rukavičkou se opravdu nanáší jednoduše. Odstín je slabší, ale přirozený.
- Malá spotřeba, takže je na hodně použití.
- Typický "zápach" samoopalováku bohužel i u tohoto přípravku.
Přirozená barva, lehké opálení. Jeden ubrousek použiji na vícekrát :-)po použití je nutné umýt dlaně.
- dobře se roztírá,nenechává skvrny a šmouhy
- zatím o žádné nevím
Pěkně se roztírá, nedělá fleky.
- rychle zasychá, barva vypadá přirozeně.
- Krásně se s ní produkty nanášejí a rozmazávají a člověk si nezašpiní ruce. sametová vrstva je velmi příjemná na dotek.
Připadá mi hrozně světlý, po nanesení jedné vrstvy není téměř vidět, i přesto, že jsem velmi světlá.
Ještě jsem nevyzkoušela, ale doufám že to bude hezké a fungovat. Ale za tu cenu, je to skvělá verze ubrousku.
- přirozená barva opálení
Super