Nejnovější recenze ze sekce Samoopalovací přípravky
- pokud si uděláte před natřením peeling, tak většinou nedělá na kůži skvrny
- výrobek české kosmetické firmy
- levný produkt
- "vyrobí" světlé až střední opálení, ne žádnou ultra snědou pokožku
Dobrá a levná volba pro lidi, kterým stačí lehké až střední odstín opálení
- Dobře se roztírá
- Nedělá šmouhy
- Příjemně voní
S výrobkem jsem moc spokojená, asi nejlepší samoopalovací mléko, které jsem měla
- výsledek viditelný po prvním použití
- vůně
- neubývá :D
Vysledek byl vidět hned ráno a pleť má ne jen opalený vzhled, ale je taková hezčí sjednocená... Prostě boží a to hned po prvním použití
- Voní
- Neobsahuje chemii
- Skvěle se roztírá
Po prvním použití je viditelný výsledek
kvalitní produkt
super
- krásně voní
- dobře se roztírá
- při dobrém rozetření nedělá fleky
- po aplikaci stačí umýt ruce (doporučuji hlavně v oblasti kloubů!)
- "opálení" pozvolné a přirozené i u světlé pleti
- praktické balení s pumpičkou
- mléko nemá viditelnou pigmentaci, tudíž se špatně kontroluje správné rozetření
krásně se roztírá a opálení vypadá jako od moře
- Opálení se projeví do pár hodin. Produkt nedělá fleky. Na bledou pleť stačily 2 nátěry a kůže byla opálená jak od moře :-)
- Produkt má velice výraznou vůni, která však nebyla úplně nejpříjemnější a byla tak intenzivní, že ji cítilo i blízké okolí.
Za málo peněz hodně muziky :D
- Okamžité opálení, je to něm jemná a hydratovaná pokožka, s rukavicí k tomu určenou se nanáší výborně.
Po nějaké době zůstává pokožka v místech jakoby špinavá, jde špatně úplně odstranit.
- Nejlepší samoopalovák
Eco by Sonya Samoopalovací voda na obličej (Face Tan Water) 100 ml
Lena Hanyková
Přidáno: 1. září 2020
- Skvěle sjednotí pleť
- Nedělá fleky (používám tampony na pleť)
- Příjemně voní
- Vydrží opravdu dlouho
- Přírodní složení
Pleťovou vodičku používám už dva roky a jsem nadmíru spokojená :) Mám zvětšené pory a tahle vodička je tak nějak "skryje" a sjednotí pleť, že vypadám vždycky uplně jinak. Pleť mám hodně světlou a s vodičkou vypadám jako bych přijela od moře, ale je to přirozená barva a postupně se pak vymývá, takže to nepůsobí nijak nepřirozeně. Za mě je to svatý grál a pokud někoho odradí cena, je to zbytečný. Mně vydrží vždycky cca rok ( s tím, že přes léto ji nepoužívám, když jsem opálená).. Je to taková moje musthave věcička :)
Collistar Abbronzatura Senza Sole samoopalovací koncentrát na pleť (Face Magic Drops, Self Tanning Concentrate) 30 ml
- Skvělý produkt kupuji opakovaně
Stačí přidat dvě kapky do denního krému a vytvoří se lehký nádech opálení
- Vůbec nesmrdí. krásně se roztírá. Jsem velice spokojená, přirozené opálení. Super cena. Používám rukavici.
- zatím jsem moc nevyužila, ale vypadá velice dobře, je příjemný na tělo
používám spíše na nohy než na obličej, ale spokojenost
- pleť je přirozené opálená, jsem spokojená s tímto výrobkem
samooplující krém je docela tmavý, ale po chvíli se vstřebá a pleť je přirozené opálená, jenom je trochu vidět i na oblečení - límeček košile nebo bundy, ale to se dá v pohodě vyprat, tento krém používám takřka denně a jsem spokojená
Samoopalovací pěnu St.moritz Medium používám pravidelně a jsem s ní velmi spokojená, jediný přípravek , po kterém je přirozené opálení.
Nedělá fleky
Jemné, přirozené opálení bez “zápachu”.
- Novinka 2020
- Lepí, není dostatečně hnědá barva, v tubě daleko lepší. Velmi slabé zbarvení, velká nespokojenost. Nebyl levný tento produkt a zdaleka nedosahuje výsledků, jakých by za tuto cenu měl mít. Koupila jsem tmavý odstín a popis tedy neodpovídá. Jsem velmi světlý typ a měl by výsledek být viditelný. Bohužel.