Nejnovější recenze ze sekce Samoopalovací přípravky
Mám sprej i krém,jsem velice spokojená.Opálení je hezké,jako od moře.Jsem překvapená,že vydrží dlouhou dobu.
- produkt znam z minulosti
- hned viditelne
- neroztira se moc dobre
- Používám velmi krátce, ale nejspíš jsem objevila samoopalovací přípravek, který mi sedne. A hlavně z něj necítím tu typickou vůni. Může se jevit jako drahý, ale na obličej, dekolt , paže... je potřeba opravdu minimum přípravku. Barva přirozená.
Collistar Abbronzatura Senza Sole samoopalovací koncentrát na pleť (Face Magic Drops, Self Tanning Concentrate) 30 ml
- super odstín, není žlutý ani oranžový
- stačí velmi malé množství - 2 kapky
- příjemná parfemace, velmi mírná
Trochu vyšší cena, ale vyplatí se, potřebujete malé množství produktu, tudíž douho vydrží. Neflekatí, nedělá mapy. Efekt opálení vydrří asi 3 dny, postupně se vymývá.
Určitě doporučuji vyzkoušet, asi nejlepší samoopalovák, který jsem vyzkoušela. Vemi jednoduchá aplikace.
- když chcete něco víc, než jen samoopalovák :-)
- se vším od Lavery mám zatím tu nejlepší zkušenost
- pěkné opálení, večer nanesete, ráno vstanete s kůží jak z dovolené
- dobře se vstřebává
- i když obarví oděv, když to třeba nevychytáte, naštěstí na druhé praní bylo pyžamo OK
- poprvé mi to obarvilo pyžamo
- Super samoopalovací pěna. Jsem z ní nadšená. Použití je jednoduché a příjemné. Vydrží mi týden a vypadá přirozeně. Trefila jsem i odstín abych nebyla moc tmavá. Za mě nejlepší co jsem zkusila.
- zatím nejlepší z hlediska výsledné barvy
- neflekatí
Příjemná nevtíravá vůně, konzistence OK, zhnědnutí mírné.
- Dloha vydrz. Snadna aplikace.
- Maximální spokojenost. Vyzkoušela jsem podobných přípravku již více a tento je TOP! Úžasně sjednotí nedokonalosti na obličeji a dodá přirozené opálení, žádné fleky!
- A vydrzi dlouho! Stačí dvě kapky, všem doporučuji.
- Za ty peníze splnilo očekávání.
Pěkný, příjemný na kůži
- snadná aplikace
- na obličej i tělo
- přirozený efekt a rovnoměrné opálení
- vyšší cena
- rychle se vypotřebuje
Efekt je vidět už po první aplikaci, nesmrdí tolik jako jiné produkty tohoto druhu, opálení je rovnoměrné, bez fleků, pokožka hydratovaná. Odstín přirozený, spíše decentnější, několik dní vydrží, chce to pravidelně obnovovat. Cena vysoká a balení brzy vypotřebované.
- prirodzena farba
- eco , prirodny produkt
- prijemna vona
- luxusne rozmazlovanie pokozky
- mnozstvo a cena
TOP samoopalovaci krem co som mala. Nezapacha, nefarbi, farba sa prejavi po 8h a je prirodzena. Vyzivuje pokozku a zlepsuje jej kvalitu. Mozete pouzivat kazdy den neskodi pokozke. Ja som pouzivala 3x za sebou prvy krat aby som dosiahla odtienu ktory mi vyhovoval a potom staci 1x za tyzden. Zalezi na myti pokozky a natom ako sa potite. Cele balenie vydrzi tak na cca 10 pouziti. Urcite DOPORUCUJEM vyskusat som velmi spokojna a budem objednavat opakovane :)
- prirodny produkt
- pekna prirozdena farba
- nezapacha
- prijemne vonia
- mnozstvo
Najlepsi samoopalovaci produkt co som kedy vyskusala. Je prirodny takze mozete pouzivat aj kazdy den. Drzi farbu tak 3dni by som povedala ale to asi preto lebo sa casto odlicujem tak to reaguje na tie pripravky inak vydrzi urcite dlhsie. Vona je prijemna , aplikacia s rukavicou sonya velmi jednoducha a nikdy som nemala fleky. Vobec neubuda, za tu cenu je to super dlha vydrz.
dobrá kvalita i cena
ddd
- Poskytne decentní opálení
- Značka, které věřím
- Vyšší cena
Je potřeba krém velmi dobře rozetrit a doporučuji dodržet doporučení výrobce - zamezit kontaktu s textiliemi. I když po půl hodině mi přišlo, že krém je vstřebaný, obarvit jsem si tím do rána pyžamo (používám i tělové mléko této značky)
Hezky voní, nezdá se mi nadměrně nebo nepříjemně mastný, konzistence mi vyhovuje.
Krasne voní
Zobrazuji 321 - 340 ze 500 recenzí « Předchozí 1...15 16 [ 17 ] 18 19...25 Další »